Programma   Tickets    Nieuws    Stadskaart

VrouwenFest

Wat is volgens vrouwelijke politici en kunstenaars de rol van muziek en kunst bij politieke verandering? Ook naar het antwoord op deze vraag wordt gezocht tijdens GrondFest, om precies te zijn tijdens VrouwenFest. Hoe? Via hiphop over vrouwenrechten, spoken word over ongehoorde stemmen en politici die strijden voor een betere wereld.

Tijdens VrouwenFest laten rapper en singer-songwriter Zanillya en spoken word artist Rachel Rumai Diaz met een optreden zien hoe zij via hun kunst strijden voor waar zij in geloven. En dat is niet alles wat ze doen. Samen met GroenLinks Tweede Kamerlid Kauthar Bouchallikht en Raadslid van de PvdA in Nijmegen Charlotte Brand schuiven ze namelijk ook nog aan voor een panelgesprek. Onder leiding van Devika Partiman van Stichting Stem op een Vrouw gaat dit bijzondere viertal met elkaar het gesprek aan over hoe kunst en politiek elkaar kunnen inspireren.

Doe mee met Vrouwenfest op vrijdag 30 september om 15:00 uur in de Steigerzaal van het Lindenberg Cultuurhuis. Gratis tickets bestel je hier.

Deel bericht