Programma   Tickets    Nieuws    Stadskaart

Interview met GrondFest team member: Robbert den Boer

Robbert is mede-eigenaar van ROSH Studios. ROSH focust zich kort door de bocht op het maken en bedenken van mooie dingen. ROSH heeft veel ervaring in de entertainment en festival scene en werkte daarnaast voor mooie merken als Nike, Netflix, Pepsi, Xbox, Videoland, Amazon Prime en JBL. Naast deze kanonnen van multinationals, heeft ROSH ook ‘gewoon’ verschillende kleinere bedrijven en merken, binnen de regio Nijmegen in hun klantportfolio.

Vanwege die bekendheid in de regio is ook GrondFest op het pad van ROSH terecht gekomen. ROSH vond het een eer gevraagd te worden om een frisse wind door het festival te halen en mede op te bouwen in de komende jaren als het gaat om uitstraling en communicatie. Het aantrekken van jongere mensen en mensen binnen ‘de zwijgende meerderheid’ is voor ROSH een welkome uitdaging.

Impact maken en een bijdrage leveren aan de saamhorigheid binnen de maatschappij in een steeds verder polariserende samenleving, is voor Robbert en daarmee ROSH als organisatie een van de belangrijkste beweegredenen om een stapje extra te zetten voor GrondFest. Het bedrijf ziet het al haar plicht om mensen van verschillende komaf, met verschillende zienswijzen en tegenpolen bij elkaar te brengen, om ‘het gesprek’ met elkaar aan te gaan. GrondFest is daar een uitermate geschikt platform voor en ROSH hoopt dan ook dat GrondFest in de komende jaren een begrip wordt in Nederland… maar nog meer hoop Robbert mensen, en al zijn het er maar tien, samen te kunnen brengen om zo iets meer begrip, tolerantie en empathie te creëren binnen een verhardende samenleving, maatschappij en omgeving.

Met als startpunt GrondFest op 30 sept en 1 okt in onze eigen stad Nijmegen, als oudste stad van Nederland een van de bakermatten van de Democratie.

Dus laat je horen!

Deel bericht