Programma   Tickets    Nieuws    Stadskaart

Van idee tot uitvoering

Vrijdag 30 September
19:00 – 20:45
Lindenberg, Valkhofzaal

Onderwerp

Actie voeren

Vorm

Workshop

Partnerorganisatie

DeGoedeZaak i.s.m. Lowlander Project

Spreker/artiest

Job van den Assem en Sandra Ball

Thema

Hoe dan?

DeGoedeZaak is bondgenoot voor progressief Nederland. Wij zetten ons in voor een gelijkwaardige samenleving, een duurzame toekomst en een eerlijke economie. Dat doen we door zelf campagnes te starten of die van andere burgers en grassroots groepen te ondersteunen. Zo bouwen ook wij mee aan een sterke, open democratie.

Maar hoe start je precies een campagne? Hoe zet je een goed idee om in een plan met acties, media-aandacht en uiteindelijk het door jouw gewenste resultaat? We werken hierin samen met het Lowlander Project. Lowlander is het trainingscentrum voor iedereen die wil leren over de kunst van bewegingsopbouw, organizing en het mobiliseren van “People Power’.

Op vrijdag-avond nemen we je mee in onze wereld.

  • Van 18.00 tot 18.45 uur vertellen we je wat DeGoedeZaak precies doet en wat het Lowlander Project is en nemen we je mee in enkele van onze meest succesvolle campagnes.
  • Van 19.00 tot 20.45 uur gaan we samen aan de slag in een workshop campagnevoeren.

De twee programma-onderdelen zijn ook los van elkaar te bezoeken. Heb je zelf een goed idee voor een campagne? Of ben je ergens boos over, maar weet je niet waar je moet beginnen om het te veranderen? Neem het mee naar deze workshop, dan gaan we er samen mee aan de slag!

Meer weten over DeGoedeZaak? Kijk op www.degoedezaak.org